onsdag 18. mars 2009

Sveisa på Hår=)


Nå har jeg endelig fått sveisa på hår, gjort alt selv med help av espen=) Kjøpte varmetang og alt som man trenger til.. Ble kjempe fornøyd, morro med langt hår igjen! På bildet over er ikke alt satt på, måtte ta det over to dager fordi det tokk såååå lang tid å få satt det på... Håper alle får en god onsdag=)

4 kommentarer:

Auuud sa...

Så flink Espen e da:) Vart fint, Åshild! :)

Åshild:D sa...

Ja han var kjempe flink, nøye og veldig tålmodig=) Så resultatet blei veldig bra, gjorde siste rest i går.. så det tok litt tid kan du si=)

Ingvill Humlebrekke sa...

Ska sei! Han mannen din kan brukes til det meste han :) Håper dere nyter livet i porsgrunn. Her borte blomstrer krokusen, og jeg har sitti ute og lest idag. Herlig! Kos dere på tur i påska, så sees vi mot slutten av påska! Klem klem

Åshild:D sa...

Ja han kan brukes til absolutt alt=) hehe.. han er så nøye og tålmodig, derfor han er perfekt til dette=) hehe.. Ja vi har det kjempe bra, når begynner solen å titte frem å jeg har hatt noen timer på hverandaen allerede, så det er deilig=) Ja blir koselig å se deg igjen i påska, så får vi prøve å få til en skitur el to=)